Introductie in Deep Listening

Zaterdagochtend 4 juli in Groningen

Na deze intensieve en ervaringsgerichte workshop kan je de basistechniek van Deep Listening toepassen. Uiteraard volgen we de RIVM-richtlijnen voor Covid.

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen. Deep Listening is geschikt voor iedereen die te maken heeft met 'luisteren': zorgverleners, docenten, trainers, managers, etc... maar ook zeer toepasbaar in je privéleven.

Deze korte workshop is ook een goede voorbereiding als je overweegt om een langere training te volgen, bijvoorbeeld de vijfdaagse training in Ierland met de oprichtster Rosamund Oliver en Carel Braak: www.dzogchenbeara.org of de driedaagse training in het Friese Nijega.

Workshop 'Kennismaking met Deep Listening'

Deze workshop besteedt aandacht aan het achterliggende model, maar de nadruk ligt op het ervaren en toepassen van de methode. Na deze ochtend kan je een van de essentiële luistertechnieken van Deep Listening toepassen in je werk en je dagelijks leven. Ook tips voor het verder verdiepen van de technieken.

  • Zaterdag 4 juli 9.45 - 13.00. Inloop vanaf 9.15
  • Friesestraatweg 31 in Groningen (vlakbij gezondheidscentrum Hoendiep)
  • Trainer Carel Braak is 'Senior ACDLT-trainer'
  • Kosten: 60 euro
  • Opgeven/meer informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
FaLang translation system by Faboba