Heb je geen tijd om de achtweekse mindfulness training in een vast schema te volgen, wil je direct van start? Dan kan je ook kiezen voor individuele begeleiding. In overleg plannen we dan 8 sessies van circa 2 uur. Deze vorm geeft ook meer ruimte voor het toespitsen van mindfulness op jouw specifieke behoeften, zodat je alles wat je leert en ervaart ook werkelijk kunt toepassen.

Het programma volgt de 'klassieke' opbouw:

  • Iedere training start met een individueel kennismakingsgesprek.
  • Dan volgen acht wekelijkse sessies van circa 2 uur. Je raakt vertrouwd met technieken je helpen om rust te vinden en je meer gewaar te worden van je eigen patronen.
  • Na elke sessie krijg je oefenstof. Dit zal per dag 45-60 minuten van je vragen. Oefenen is belangrijk om jezelf nieuwe patronen aan te leren.
  • Tussen sessie zes en zeven is er een oefendag waarbij je een dag lang de geleerde technieken toepast. Oefendag is altijd op een prettige locatie en geheel verzorgd. Oefendag is altijd in een kleine groep met mensen die ervaring hebben met mindfulness.
  • De training wordt afgesloten met een evaluatiegesprek, bij voorkeur twee tot drie weken na de laatste sessie. In dit gesprek kijken we terug op de hele training en ook naar specifieke behoeften die je wellicht hebt.
FaLang translation system by Faboba