Achtweekse Mindfulness-training

MBSR in kleine groepen of individueel

Wil je de achtweekse MBSR-training doen, maar niet een grote groep? Je kunt deze prachtige training ook individueel of in een groepje van maximaal 4 personen volgen. Individueel kan je direct van start, kleine groepjes in overleg.

Het programma volgt de 'klassieke' opbouw van de achtweekse MBSR:

  • We starten met een individueel kennismakingsgesprek. Dit is vrijblijvend, na dit gesprek kan je besluiten of de training en de trainer je voldoende aanspreken om de achtweekse te beginnen.
  • Dan volgen acht wekelijkse sessies van circa 1,5 uur. Je raakt vertrouwd met technieken je helpen om rust te vinden en je meer gewaar te worden van je eigen patronen. In de sessies is ruimte voor gerichte aandacht voor je specifieke situatie.
  • Na elke sessie krijg je oefenstof. Dit zal per dag 45-60 minuten van je vragen. Oefenen is belangrijk om jezelf nieuwe patronen aan te leren.
  • Tussen sessie zes en zeven is er een oefendag waarbij je een dag lang de geleerde technieken toepast. Oefendag is altijd op een prettige locatie en geheel verzorgd. Oefendag is altijd in een kleine groep met mensen die ervaring hebben met mindfulness.
  • De training wordt afgesloten met een evaluatiegesprek, bij voorkeur twee tot drie weken na de laatste sessie. In dit gesprek kijken we terug op de hele training en ook naar specifieke behoeften die je wellicht hebt voor vervolg.
FaLang translation system by Faboba