Drie dagen Deep Listening-training in Stedum

Zondagen 19 mei, 2/16 juni

In drie zondagen onderzoeken we hoe je deep listening in je dagelijks leven en werk kunt toepassen. De opzet laat veel ruimte voor interactie en het inbrengen van eigen ervaringen. Locatie is op een mooie plek in het Groningse land. Geschikt voor zorgprofessionals, managers en docenten.

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen.

Uitgangspunt is de tweedaagse training zoals die is opgezet door Rosamund Oliver. We knippen deze training in drie stukken om maximaal ruimte te maken voor eigen ervaringen. Deelnemers krijgen opdrachten mee.

Deze training is een vervolg op de korte workshops die in Groningen worden gegeven, maar ook als je die niet hebt gevolgd ben je welkom. 

Programma

  • Zondag 19 mei (10.00 - 16.30) - staat in het teken van de theorie en het oefenen met de basistechnieken. Doel is om je genoeg vaardigheden mee te geven die je in je eigen leven en werk kunt toepassen en onderzoeken. Hoe herken je (je eigen!) grenzen en hoe respecteer je die?
  • Zondag 2 juni (10.00 - 16.00) - ervaringen uitwisselen, verdiepen en verfijnen van de techniek. Veel oefenen.
  • Zondag 16 juni (10.00 - 16.00) - ervaringen uitwisselen, ondersteunende technieken zoals compassie en meditatie, tips om de vaardigheden te blijven toepassen en ontwikkelen.

Praktische informatie

  • Locatie: Zorgbuurderij De Heemen, Bedumerweg 43 in Stedum. (http://www.deheemen.nl/buurderij/) Is 15 minuten lopen van treinstation Stedum, 20 minuten met de auto vanaf Groningen.
  • Kosten:  390 euro inc. BTW, incl. lunches, geluidsbestanden
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
FaLang translation system by Faboba