1 dag Training Deep Listening

zaterdag 12 oktober, 10.00-17.00 in Stedum

Wil je een volle dag in alle rust kennismaken met Deep Listening, dan ben je welkom op zaterdag 12 oktober op een prachtige plek in Stedum, goed te bereiken met trein vanuit Groningen. Deze workshop geeft meer inzicht in hoe je als zorgverlener vol aandacht kan zijn voor je cliënt of collega, zonder daarbij je grenzen uit het oog te verliezen.

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen.

Deep Listening is geschikt voor iedereen die te maken heeft met 'luisteren': zorgverleners, docenten, trainers, managers, etc...

1 dag Training Deep Listening

Deze korte training besteedt aandacht aan het achterliggende model, maar de nadruk ligt op het ervaren en toepassen van de methode. Na deze dag kan je de luistertechniek van Deep Listening toepassen in je werk en je dagelijks leven, en krijg je volop tips voor het verder ontwikkelen van de natuurlijke vaardigheden die je bij Deep Listening toepast.

FaLang translation system by Faboba