Workshops en Trainingen

Korte workshop in Groningen
Als je kennis wilt maken met Deep Listening kan je deelnemen aan een korte workshop. In een dagdeel maak je kennis met de techniek en kan je ook ervaren hoe Deep Listening direct van invloed is op de kwaliteit van de communicatie.

Training van één dag in Stedum
Wil je wat dieper de materie in, dan kan je een ééndaagse training in Stedum volgen. Dit is een prima manier om de techniek en het achterliggende model te leren kennen. Er is veel ruimte voor daadwerkelijk oefenen en het integreren van de techniek in je dagelijks leven. Heerlijke locatie.

Cursus in zes dagdelen in Groningen en Winschoten
Ook kan je de cursus "Gezond Luisteren volgen, die in zes dagdelen wordt gegeven. In Groningen in samenwerking met De Poort, in Winschoten in samenwerking met De Klinker. Het accent van deze zesweekse ligt op het daadwerkelijk integreren van Deep Listening in je werk en privé.

Driedaagse training in Nijega
Op drie vrijdagen in maart en april kan je de driedaagse training in het Friese Nijega volgen die wordt gegeven in samenwerking met de Werkplaats Aandachtig Leven. Hier is veel ruimte voor uitwisseling en verdieping. Prachtige locatie. Reacties zijn zeer enthousiast.

Vijfdaagse training met Rosamund Oliver in Ierland
Carel Braak en Rosamund Oliver geven een vijfdaagse training in het Ierse retraitecentrum Dzogchen Beara, vermoedelijk in de eerste week van oktober. Meer informatie vind je op www.dzogchenbeara..org en www.deeplisteningtraining.com

Een compleet overzicht van de trainingen met Rosamund Oliver vind je op: www.deeplisteningtraining.com.
Rosamund heeft wegens trieste privéomstandigheden haar cursussen in het voorjaar 2020 uitgesteld.

FaLang translation system by Faboba