Aan de rechterkant zie je de lijst met trainingen en workshops.

Workshops Deep Listening

Workshops zijn korte, ervaringsgerichte bijeenkomsten waar je kennismaakt met de basistechniek van Deep Listening. Er is tijd voor het achterliggende model, oefenen en uitwisseling.

Trainingen Deep Listening

Trainingen gaan dieper dan de workshops. Het thema compassie krijgt bijvoorbeeld meer aandacht. Er is meer ruimte om te oefenen en te werken aan het integreren van de techniek in je dagelijks leven en werk.

Mindfulness/MBSR

Dit is de achtweekse MBSR-training die Carel Braak regelmatig in kleine groepjes geeft. Mocht je belangstelling hebben maar niet kunnen op de genoemde dagen, neem dan contact op; juist omdat we in kleine groepjes werken is het relatief makkelijk om te schuiven met datums.

Meditatie

Meditatie helpt je om bewuster te leven en meer in contact met jezelf te blijven. Dit helpt om ook in moeilijke situaties open en nieuwsgierig te blijven. Carel Braak heeft iedere zondagavond en dinsdagavond een meditatiegroepje in Haren. Geschikt voor alle niveaus, ook als je nog geen enkele meditatie-ervaring hebt. Wel graag vooraf aanmelden.

FaLang translation system by Faboba