Trainingen en workshops met Carel Braak

Als je kennis wilt maken met Deep Listening dan kan je inschrijven voor een van de korte workshops in de Puddingfabriek in Groningen. In een dagdeel maak je kennis met de techniek en kan je ook ervaren hoe deep listening direct van invloed is op de kwaliteit van de communicatie.

Daarnaast geeft Carel een paar keer per jaar een ééndaagse training in Stedum. Dit is een prima manier om de techniek en het achterliggende model te leren kennen. Er is veel ruimte voor daadwerkelijk oefenen en het integreren van de techniek in je dagelijks leven.

Regelmatig geeft Carel de driedaagse Deep Listening-training in Groningen. Het programma is gebaseerd op de tweedaagse training zoals Rosamund Oliver die geeft. Om de toepasbaarheid van de training te vergroten is deze training opgeknipt in drie afzonderlijke dagen. Dit geeft deelnemers de gelegenheid om de technieken toe te passen in hun dagelijks werk en te bespreken tijdens de training. Veel ruimte ook voor ondersteunende technieken.

Kijk in de agenda voor datums

Training met Rosamund Oliver

Je kunt twee- en vijfdaagse trainingen Deep Listening volgen bij Rosamund Oliver. Een heel bijzondere vijfdaagse training is 4-8 oktober in het Ierse retraitecentrum Dzogchen Beara. Net als vorig jaar wordt Rosamund geassisteerd door Carel Braak. Meer informatie vind je op www.dzogchenbeara..org en www.deeplisteningtraining.com

Een compleet overzicht van de trainingen vind je op: www.deeplisteningtraining.com.

FaLang translation system by Faboba