Deep Listening - Korte workshops

Zaterdagochtenden 9 maart, 11 mei en 13 juli

Hoe kan je als zorgverlener vol aandacht zijn voor je cliënt of collega, zonder daarbij je grenzen uit het oog te verliezen? Hoe voorkom je burn-out?

Ook iin 2019 kan je korte workshops volgen in het centrum van Groningen. Het is een snelle manier om kennis te maken met de techniek. We kijken naar het achterliggende model maar het accent van de workshop ligt op het ervaren van de kracht van Deep Listening. Als je meer wilt, dan kan je inschrijven voor een ééndaagse of driedaagse training. Of je kunt je inschrijven voor de vijfdaagse training met Rosamund Oliver.

Reacties van deelnemers: ""Fijn dat je het ook licht maakt!" "Heel leuk en nuttig" "Praktische locatie" "Ik heb behoefte aan vervolg..."

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen. Zeer geschikt voor zorgprofessionals, therapeuten, docenten, coaches, leidinggevenden.

Mocht je je na een workshop verder willen verdiepen in Deep Listening dan organiseert Oceaan Meditatie Centrum ook regelmatig langere trainingen. Ook is maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld als je gericht met een team of afdeling wilt werken.

  • Datums: 9 maart, 11 mei en 13 juli:
  • Tijd: 9.30 - 13.00, inloop vanaf 9.15
  • Kosten: 60 euro
  • Locatie: Friesestraatweg 31, Groningen
  • Trainer Carel Braak: gecertificeerd MBSR-leraar en Deep Listening-trainer
  • Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kijk in de agenda voor updates.
FaLang translation system by Faboba