Deep Listening - Korte workshops

Groningen, Nijega en Stedum

Op verschillende locaties kan je workshops en trainingen volgen. De workshops zijn een snelle manier om kennis te maken met de techniek. We kijken naar het achterliggende model maar het accent van de workshop ligt op het ervaren van de kracht van Deep Listening. Als je meer wilt, dan kan je inschrijven voor een ééndaagse of driedaagse training.

Reacties van deelnemers: ""Fijn dat je het ook licht maakt!" "Heel leuk en nuttig" "Praktische locatie" "Ik heb behoefte aan vervolg..."

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen. Zeer geschikt voor zorgprofessionals, therapeuten, docenten, coaches, leidinggevenden.

Mocht je je na een workshop verder willen verdiepen in Deep Listening dan organiseert Oceaan Meditatie Centrum ook regelmatig langere trainingen. Ook is maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld als je gericht met een team of afdeling wilt werken.

  • Trainer Carel Braak: gecertificeerd MBSR-leraar en Deep Listening-trainer
  • Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kijk in de agenda voor updates, locaties en prijzen
FaLang translation system by Faboba