Verrijk je leven met meditatie

Haren, zondag- en dinsdagavond

Wil je (leren) mediteren? We werken met verschillende meditatietechnieken en je leert de technieken ook toe te passen in je dagelijks leven. Geschikt voor beginners, maar ook als je ervaren bent.

Deze meditaties zijn ook een goede ondersteuning als je een Deep Listening of Mindfulness-training hebt gedaan. Je kunt per avond intekenen. Wel graag vooraf aanmelden. Als je behoefte hebt aan één op één instructie, of als je iets wilt weten over maatwerk -bijvoorbeeld meditatie op het werk- neem dan contact op.

Meditatie roept nog wel eens misverstanden op, bijvoorbeeld dat het 'zweverig' is, of dat je psychische of lichamelijke klachten moet hebben. Natuurlijk, meditatie helpt bij slaapklachten, stress en chronische pijnklachten, maar ook als je geen klachten hebt, kan je voordeel hebben bij meditatie. Meditatie brengt meer rust in je dagelijks leven en helpt het bij het stellen van gezondere prioriteiten.

In deze sessies komen verschillende meditatietechnieken aan bod. Carel Braak is een ervaren meditatieleraar, deep listening-trainer en gecertificeerd MBSR-trainer.

Locatie: Zonnedauw 16-R, Haren
Datum en tijd: zondagavond en dinsdagavond 19.45 – 21.15 (vanaf 19.30 inloop)
Kosten: donatiebasis (in de praktijk 5 of 10 euro per keer, maar ook als je niet kunt of wil betalen ben je welkom!)
Informatie en aanmelden: www.oceaan.org / 06 41845282

FaLang translation system by Faboba